Specialisaties

Manuele therapie

De manuele therapeut is soms mechanisch bezig door een gewricht te deblokkeren (kraken) waardoor het gewricht beter functioneert. Daarnaast ben je ook coach die oefeningen en aanwijzingen geeft om te leren de klachten beter te beheersen in het dagelijkse leven. Als master in de manuele therapie stem je de behandeling af op de persoon zelf waarbij de therapie is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken

Medical Taping Concept

De tape beïnvloed het zenuw- en bloedvatenstelsel van het menselijk lichaam, spieren, gewrichten , pezen en organen worden gestimuleerd tot zelfgenezing. De beweging wordt niet beperkt en is na een tijdje niet meer voelbaar op de huid.

 

Shockwave therapie

Shockwave wordt gebruiktbij chronisch peesletsel. Dit kan zowel bij de aanhechting, de pees zelfals de overgang naar de spierbuik. Bij een aantal aandoeningen werkt de shockwave heel erg goed, dit zijn vooral de chronische en langdurige klachten.

. Schouderpeesklachten

. Elleboogklachten

. kniepeesklachten

. achillespeesklachten

. hielspoorklachten.

 

Fitness centrum Peak Fit

Er is een samenwerking met fitness centrum Peak Fit waardoor de oefeningen op diverse toestellen beter uitgevoerd kunnen worden. Tevens is de begeleiding dan intensiever en persoonlijker.